Ekologisk julmåltid 2018

 Under tre helger i december 2017 erbjöd vi en julmåltid i Ekokrogen, mellan Strängnäs och Enköping och med utsikt över Mälaren!

Adventsbrunch – en julinspirerad buffé
Sillar, ägg, skinka, frestelse, gravad gös, köttbullar, ärtbiffar, olika sallader, syrade grönsaker,  desserter och kaffe mm
Priser:
Vuxen 395 kr
Barn 4-12 år 195 kr
Barn <4 år 100 kr
Bokas här på hemsidan – om ni är fler än åtta vv maila kontakt@hornudden.net 

JULBORD – på vårt vis
Med fem turer: SOS (smör, ost & sill),  kalla turen, varma turen, dessert och som avslutning godisbit och kaffe/te.

Priser: Vuxen 595 kr
Barn 4-12 år 295
Barn <4 år 100 kr
Bokas här på hemsidan – om ni är fler än åtta vv maila kontakt@hornudden.net

Vår ekokrog är certifierad med tre KRAV-märken och vår julmåltid har stor andel grönt från både våra egna odlingar och våra leverantörer av  grönt. Vi lagar all mat och bakar allt bröd här på Hornudden. Sillen, som är MSC-märkt, lägger vi in efter våra egna recept. Även 2018 kommer vi att erbjuda Adventsbrunch, som givetvis är grön och färgglad men även innehåller både skinka och sill.

När det är dags att boka  julbord och ni är en större grupp – boka vårt julbord som är mer än ekologiskt och lokalt – det är färgglatt och nyttigt också;). För grupper om minst 25 pers är alla dagar utom måndagar möjliga att boka. Då kan ni själva bestämma när och vill ni vara på annan plats så kommer vi gärna med maten. Hör av dig på kontakt@hornudden.net  för frågor och bokningar.

PS. Det finns möjlighet att även hyra våra hus Utsikten och Sjöstugan för övernattning och längre vistelse alternativt boka rum hos Svedäng Rum och Frukost (rakt över viken) eller Låsta Bed and Breakfast (20 min. resa härifrån).

Varmt välkommen!