Ekologisk julmåltid 2017

Mellan Strängnäs och Enköping  erbjuder vi en julmåltid i ekokrogen med utsikt över Mälaren och om vädret tillåter kaffe och avec i något av våra julpyntade små växthus.

Vår ekokrog är certifierad med tre KRAV-märken och vår julmåltid har stor andel grönt från både våra egna odlingar och våra leverantörer av  grönt. Vi lagar all mat och bakar allt bröd här på Hornudden. Sillen, som är MSC-märkt, lägger vi in efter våra egna recept. Vår julmåltid består av sex turer: SOS (smör, ost & sill),  kalla turen, en julinspirerad varmrätt, ost & marmelad, dessert och som avslutning godisbit och kaffe/te.
– Nytt för 2016 var vår Adventsbrunch, under första och andra advent, som givetvis är grön och färgglad men även innehåller både skinka och sill.

Färgglatt

Julmåltid 2017
Nu börjar det bli dags att boka  julbord om ni är en större grupp – vi kommer att köra samma koncept och lika färgglatt som 2016. Vilka dagar återkommer vi med info om så om du har bråttom att boka är det bästa att maila kontakt@hornudden.net. För grupper om minst 25 pers är alla dagar utom måndagar möjliga att boka.
Precis som förra året erbjuder vi både brunch (395 kr) och julmåltid/julbord (650-750 kr).

Sillar
Det finns möjlighet för grupper att boka såväl vår julmåltid som ”traditionellt”julbord för middag och lunch. Kontakta genom att maila eller ringa (0152-32618) så skickar vi över information om de olika menyerna och svarar  på frågor eller lämnar offert och tar emot bokningar.

PS. Det finns möjlighet att även hyra våra hus Utsikten och Sjöstugan för övernattning och längre vistelse alternativt boka rum hos Svedäng Rum och Frukost (rakt över viken) eller Låsta Bed and Breakfast (20 min. resa härifrån).

Varmt välkommen!

Julbord2015-utifrån