Bröllop

Bröllop

Här på Hornudden är inte bara hållbarhet i centrum – här är det givet att vi endast serverar ekologiskt eller vilt. Vi gillar utmaningar och uppskattar diskussioner och planer för att kunna skräddarsy dina drömmars bröllop. Vår hemtrevliga matsal med utsikt över Mälaren rymmer upp till 36 personer. För större sällskap så finns vårt partytält med plats för 120 gäster och innan du bestämmer dag kan det vara till hjälp att kolla väderstatistiken för de alternativa dagarna …

 

Vi hjälper dig med förutsättningarna att förverkliga ditt drömbröllop. Oavsett vilken årstid du väljer för ditt bröllop så står Hornudden till ditt förfogande. Från första mötet fram till er stora dag så kommer Johan att finns till hands. Med en sommelierutbildning och ett väl utvecklat nätverk inom restaurangvärlden hjälper han er att göra er speciella dag till en extra minnesvärd upplevelse för alla sinnen.

Förutom själva festen så finns naturligtvis även möjligheten att ha vigseln på vår brygga om så skulle önskas. Bäddplats upp till 32 personer går även att ordna vid god framförhållning.

Dock kan det vara värt att notera att växthuset är fullt av tomater maj-oktober och inte tillgängligt för större sällskap under den tiden. Däremot har vi vårt festtält som fungerar som stor festlokal med plats för 120 personer – se bilder ovan. Ha även i beaktande att då vi jobbar efter säsong även i köket så finns inte alla primörer tillgängliga året runt.
Här kan du läsa när Svala och Erik berättar om sin bröllopsfest på Hornudden 2010 – och titta på alla fina bilder! På denna sida kan du läsa om Jannica och Andreas planering inför deras bröllop den 11 augusti här på Hornudden.

För frågor eller offertförfrågan kontakta oss på kontakt@hornudden.net eller 0152-32618