Födelsedagsfirande

Hur ett födelsdagsfirande planeras och genomförs kan vara på många olika sätt – så även på Hornudden. Ibland kan oro och osäkerhet inför jobbet före och efter en fest påverka så att det inte blir något av. För att få till det där mötet och träffa de som betyder något extra (utan att du måste lägga ner massa tid och kraft) för dig kan en fest eller middag här hos oss vara lösningen.

När ni är en grupp på minst 20 personer kan du boka upp restaurangen för er den dag det passar. När vi har öppet finns möjlighet för mindre grupper att arrangera ett kalas inom våra öppettider med t.ex. ett större bord eller ett eget växthus. Hör av dig så berättar vi vilka möjligheter det finns den tid du vill ha kalaset.

Här några exempel på hur upplägget kan vara:

– Med ett  ”Familjemåltidsupplägg” serveras varmrätten i skålar/fat och ni får själva servera er och varandra vid bordet.
– Med trerätters (eller fler) serverar vi alla  rätterna vid bordet.

– Låt dina gäster själva betala för drycken alternativt både måltid och dryck.

– Planera en kväll eller dag med aktiviteter utomhus eller i grupper i våra ”fikaväxthus”. Planera in måltid och vickning i restaurangen en trappa upp.

– Sommartid finns ett stort partytält vid gräsmatten och det är nära för barnen att springa till bilbanan eller fiska på bryggdäcket. Då är det gott om plats för många olika aktiviteter.

Detta är några tips på upplägg och mycket beror ju på när på året festen eller middagen skall vara – frågan är fri och vi bollar gärna idéer. Ring 0152-32618 eller maila! Det är en bra början!!

Pyramid2014 SONY DSC SONY DSC