Ekokrog

Välkommen till Hornuddens ekologiska restaurang, Ekokrogen, som ligger mellan Enköping och Strängnäs. Nu laddar vi för påsk  då vi har öppet fredag-måndag. Bordsbokning till bruncherna men det behövs inte till Afternoon Tea. Varmt välkommen!

Du kan boka både catering och restaurangen  under hela året: buffé, lunch, trerätters, mackor – med eller utan personal.  Vi får mycket beröm för våra bufféer och i matsalen finns plats för ca 40 personer.

Ekokrogen är KRAV-certifierad på högsta nivån.  Vi  serverar enkla och hållbara måltider och råvarorna  kommer i huvudsak från våra egna odlingar. Vi köper även in lokalt KRAV-kött och mest KRAV/MSC-fisk men även en del vildfångad.

Här kan du även boka för fest, konferens och andra evenemang. Välkommen att hör av dig om du vill boka för en större grupp en annan dag eller kväll så fixar vi en offert.
Vi är alltid öppna för bokningar om du vill komma med en grupp. Vill du ha en konferens med en av Mälardalens bästa utsikter eller en bröllopsmiddag lagad på ekologiska råvaror så är du hjärtligt välkommen att kontakta oss för en diskussion eller för att få svar på funderingar. Bokar gör du här eller på Bookatable. För  information eller frågor går det bra att maila kontakt@hornudden.net

Högrevschili  Lax1

PS. För 2018 gäller: 18:e mars – soppbuffé, 30:e mars, 1:a och 2:a april-påskbrunch och 26:e & 27:e maj – morsdagsbuffé.