Ekokrog

Välkommen till Hornuddens ekologiska restaurang, Ekokrogen, som ligger mellan Enköping och Strängnäs.

Under maj är Ekokrogen öppen den 27-28 maj och det är bordsbokning som gäller för denna Morsdagsbuffé. Lunch serveras som vanligt i caféet.

Under juni serveras brunch alla söndagar kl. 11,30 och under juli är det sommarmiddagar 6,7, & 8:e samt 13, 14 & 15;e (då även Paper Jam underhåller).

Ekokrogen är KRAV-certifierad på högsta nivån och råvarorna  kommer i huvudsak från våra egna odlingar, men vi köper även in lokalt KRAV-kött och KRAV/MSC-fisk.
SONY DSC
Du kan även boka catering under hela året: buffé, lunch, trerätters, mackor – med eller utan personal. Välkommen att hör av dig om du vill boka för en större grupp en annan dag eller kväll så fixar vi en offert.
Vi är alltid öppna för bokningar om du vill komma med en grupp. Vill du ha en konferens med en av Mälardalens bästa utsikter eller en bröllopsmiddag lagad på ekologiska råvaror så är du hjärtligt välkommen att kontakta oss för en diskussion eller för att få svar på funderingar. Bokar gör du här eller på Bookatable. För  information eller frågor går det bra att maila kontakt@hornudden.net

Högrevschili Rhuby Lax1