Personal sökes

Nu är det dags igen! Vi behöver förstärkning i köket – flera personer. Vill du också vara en del av den kulinariska ekorevolutionen?

Kocken Peter som ansvarade för köket under 2016 blir kvar på båten i Karibien och kommer bara för gästspel alltså,  behöver vi en ersättare för honom. Vilket innebär att vi söker dig som är ”ekonörd” och vill jobba nära vår trädgårdsmästare samtidigt som vi gärna ser att du har erfarenhet både från lunchbuffér och stora bröllop. Organisationen i övrigt är flexibel och vi kommer att fördela arbetsuppgifterna emellan oss som finns här utifrån kompetens och intresse.
Peter i uteköket
Nathalie som både jobbat extra här och full tid emellanåt sedan nästan två år har nu fått fast jobb i sin hemstad så hon kommer att jobba extra när vi frågar henne. Om du vill söka hennes tjänst så vill vi att du gått restaurangskola, men du behöver inte ha lång erfarenhet för vi är gärna dina mentorer:) Dock är det viktigt att du är intresserad av att lära dig jobba hållbart och att du älskar att laga mat och baka.
sommarmiddag-4-2
Vill du vara en del av den kulinariska ekorevolutionen? Hör av dig i så fall och berätta varför, vad du brinner för, vad i köket/bageriet som du helst jobbar med, men berätta även vad du är medveten om att du behöver utveckla och vad du har erfarenhet från.
Maila kontakt@hornudden.net så fort du kan!! Vi ser fram emot att läsa och hör av oss tillbaka så fort vi bara hinner.