2018 – säsongspersonal sökes

Nu är det dags igen!
Vi behöver förstärkning i köket och i trädgården från maj till och med augusti – flera personer.

För dig som är ”ekonörd” och vill jobba i vår trädgård är det ett gyllene tillfälle och även för dig som har erfarenhet av att jobba i restaurangkök och dig som brinner för att både jobba hållbart och att skapa bakverk. Ett extra plus är om du som vill jobba i köket även har erfarenhet både från lunchbufféer och stora bröllop.

Givetvis är även du som helst möter gästerna i kassan, diskar och håller rent & snyggt välkommen att kontakta oss. Organisationen är flexibel och vi kommer att fördela arbetsuppgifterna emellan oss som finns här utifrån kompetens och intresse. Oavsett vad du vill jobba med så är det viktigt att du är intresserad av att lära dig jobba hållbart och att du är beredd på att vissa dagar är väldigt intensiva.

Vill du vara en del av den kulinariska ekorevolutionen – hör av dig i så fall och berätta varför, vad du brinner för, vad i köket/bageriet som du helst jobbar med, men berätta även vad du är medveten om att du behöver utveckla och vad du har erfarenhet från. Maila kontakt@hornudden.net!! Vi ser fram emot att läsa och hör av oss tillbaka så fort vi bara hinner.