Nominerade till ICA:s Entreprenörspris: Årets lokala hjälte

Ibland händer det oförutsägbara! Ibland är det svårt att fatta och när det är positiva händelser så tar det tid att förstå vad som händer. Detta har hänt: vi är ett företag bland fem som är nominerade till ICA:s nya EntreprenörsprisÅrets lokala hjälte”! Av 200 nomineringar är vi ett av de utvalda. Ofattbart! Ofattbart. Otroligt kul!

Nu ska jag vara helt ärlig (och det är inget jinxande) – jag tror inte att vi vinner de 100 000 kronorna som står på spel. Det skulle vara för bra för att vara sant och med tanke på vilka de övriga nominerade är  så är konkurrensen outstanding! Allvarligt talat så känns det så hedrande och stort att vara nominerad att det känns som en halv seger. Vi tog oss till final, så att säga – inte illa för att vara vi;). Det skulle vara för bra för att vara sant med tanke på att vi i höstas diskuterade hur vi ska få till ett tak på pergolan så att vi får mer skugga respektive regnskydd. Som läget är nu så har vi inte möjlighet att finansiera ett takbygge så vi började spåna om hur vi skulle kunna göra det så billigt som möjligt. Trots att vi vet att det som är billigt oftast inte är långsiktigt hållbart … Med andra ord: Om otroliga händelser går i stim så blir det ett ”hållbart tak” till våra kvällar i sommar när SträngeBrew Beer kommer till oss.

Oavsett så är uppmärksamheten i ICA:s och andras kanaler viktig för oss för även om vi lever i tron att ”alla” vet vilka vi är så möter vi varje dag under sommaren besökare som inte hade en aning om vad Hornudden är så det är många kvar att nå och då är ICA en helt suverän kanal. Ta möjligheten att påverka vem som blir Årets Lokala hjälte, du också – oavsett om du röstar på oss eller någon av de andra.

Parallellt pågår en tävling om ”Årets Nystartare” och där platsar inte vi som i år firar 30 år som ekologiska odlare på Hornudden samtidigt som det är 90 år sedan farmor och farfar kom till Hornudden. Det är ju också något att fira …

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *