Musik & Mat under juli 2017

Det närmar sig kvällsöppet! Nästa vecka (7:e och 8:e juli) är det premiär när Gustav Kyhlberg kommer till Hornudden för att laga mat med våra råvaror på sitt sätt. Ja, lite kött och fisk blir det också men grönsakerna har ju ”stigit i graderna” den senaste tiden och självklart hänger vi på det.

Gustav är välkänd i familjen, eftersom han är kompis med Johan sedan de jobbade på Gripsholms värdshus för ”några år sedan”. Sist han gästspelade hos oss var det kött och grillning som gällde. Lördagen den 8:e kommer även Viktor Sand med kompisar och underhåller. Viktors föräldrar ser vi ofta här på Hornudden och under en längre tid har vi fått höra att det är hög tid att Viktor kommer hit och spelar.

Helgen efter kommer Natasa Hodzic Jansson och gästspelar i köket. Natasa känner vi sedan några år eftersom hon varit kökschef på flera konferensanläggningar som vi levererat grönsaker till. Där hon har jobbat har vi fått sälja eftersom hon gillar det vi gör. Nu ska hon alltså komma hit och laga mat av våra råvaror på plats. Ja, lite annat blir det – någon fisk eller  köttbit – men fokus är på det härodlade.

Under Natasas lördag (den 15.e juli) kommer Paper Jam som är ett närodlat band från Eskilstuna och som spelar återvunnen musik. Det var med andra ord lätt att säga ja när de ringde och frågade om de får komma till Hornudden och spela. Tjoho! Närodlat, återvunnet och gillar oss – en bra början innan vi har träffats. Hoppas att du också vill lyssna till dem – boka bord här på hemsidan eller chansa och kom utan att ha bokat. Varmt välkommen!
Pris: 495 kr  Barn 4- 8 år 125 kr och 9-12 år 250 kr

 

2 Comments on “Musik & Mat under juli 2017

    • Nej, du behöver inte boka bord för lunch.
      Varmt välkommen!
      //Karin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *