15:e juli: Musik & Mat – Paper Jam & Natasa Hodzic Jansson

Lördagen den 15:e juli kommer Paper Jam till Hornudden och spelar sin utvalda musik samtidigt som Natasa Hodzic Jansson gästspelar i köket och lagar sommarmat av härodlade grönsaker på Hornudden. En kväll att boka upp snabbt alltså – även för dig som gäst;).
Pris 2017: 495 kr  Barn 4- 8 år 125 kr och 9-12 år 250 kr

Vilka är bandet Paper Jam? 
PaperJam är ett närodlat coverband från Eskilstuna som spelar återvunnen musik. Det unika med PaperJam är att de spelar musik de själva tycker om. Bandet består av Emelie Lönnberg Bergström systern Frida Lönnberg Bergström och Richard Hedman, Per Ek, Johannes Hedlund, Mattias Hellström och Sami Shehadeh. Musiken bottnar i s.k. västkustrock. Exempel på låtar:  Journey – Separate Ways, TOTO – Stop Loving You, Genesis – Land Of Confusion, Shaka Kahn – Ain’t Nobody, Chicago – Stay The Night, Peter Gabriel – Don’t Give Up, Madonna – Like A Prayer, Beatles – Come Together & Prince – Purple Rain

Vem är kocken Natasa Hodzic Jansson?
Natasa har en gedigen bakgrund från stjärnkrogar i Europa och Australien. Hon har läst vid restaurang och hotellhögskolan i Grythyttan och innehar OS-guld i matlagning. Idag är Natasa även coach för  Stockholm Culinary Team, som är världens bästa regionala lag. Hennes brinnande intresse för närproducerad ekologisk mat har bidragit till att flera bönder och odlare utvecklat sin produktion genom ett nära samarbete. Vi på Hornudden är ett av dessa företag som haft stor nytta av samarbetet med Natasa och därför känns det extra skoj att hon kommer till oss och lagar mat.