Mörker och elände, eller?

November – hur kul låter det? Mörkt, kallt och  odlingssäsongen skall avslutas. ”Usch” räcker inte. Jag brukar säga att november är den månad när jag, faktiskt, skulle kunna tänka mig att bo söderut (Skåne eller Nya Zeeland är två tänkbara alternativ). I år känns det annorlunda.

Med vårt helt färska serveringstillstånd, bokningar med mat och vin varje helg samt förberedelser inför julmiddagarna i advent ser jag faktiskt fram emot en mer ”upplyst” november. Under novembers första halva är kryddhuset i gång och då ger vår belysning en rejäl ljusterapi och andra halvan kommer vi att lysa upp med stearinljus i matsalen. Det är utveckling som passar mig!

Idag besökte  Mälardalen-Upplands distrikt av GRO oss i samband med att de hade sitt höstmöte (GRO står för Gröna näringens Riksorganisation).  Dagen innehöll en visning av vårt företag och därutöver annan branschinformation. Det är alltid intressant att märka skillnaden i frågeställningarna beroende på vilken grupp vi möter. Denna gång var givetvis energin i centrum så Mats fick tillfälle att berätta nästan hela historien om sjövärmen som vi installerar.

GRO20091104

One Comment on “Mörker och elände, eller?

  1. Nu har jag visat Ove er fina hemsida. Trevlig läsning och spännande bilder. Undra om vi ska undersöka slangprojekt…verkar blött och tugnt.
    Än en gång, tack för senast!
    Eva och Ove

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *