Julmat på Hornudden 2017

Vårt julbordsupplägg förra årets med Adventsbrunch var mycket uppskattad och eftersom vi har efterfrågan på en variant med mindre mängd kött så erbjuder vi i år även en köttfri adventsbrunch. Det är både inspirerande och skoj att ha möjlighet att göra en buffé utan kött under advent.

Sill och matjessilltårta med ägg  är obligatoriskt och många färgglada sallader hör också till vårt julbord och våra bruncher och den ordinarie adventsbrunchen har även korv, köttbullar och frestelse. Nytt förra året var våra supernyttiga shots och vi planerar att ha spännande shots även i år. En upplevelser på flera sätt, särskilt om man inte är van;).

Vi lagar och bakar allt själva här på Hornudden så vi har koll på vad allt innehåller. Det mesta av det vi serverar i grönsaksväg har skördats här på Hornudden, men en del köper vi in från kollegor. Mer än 90% är ekologiskt och allt kött är KRAV-märkt, fisken är MSC-märkt och t.o.m vin och sprit är ekologiskt. Flera olika sorters äppelmust har vi förstås och dessutom en prisbelönt söt cider och en söt dessertdryck som är alkoholfri – vi vill kunna erbjuda smakrika drycker till alla oavsett om du vill dricka alkohol eller ej.

Priser: 395 kr för adventsbrunchen och 595 kr för julbordet.
VARMT VÄLKOMMEN!
Bokar gör du här!
Är ni fler än åtta – maila kontakt@hornudden.net eller ring 0152-32618

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *