Personal 2017

Personal 2017

Vi är ett litet gäng som jobbar på Hornudden året runt. Mycket av jobbet gör vi tillsammans, men vi har en viss uppdelning vad gäller ansvar.

Under somrarna och vid events är vi betydligt fler! Vi har god hjälpa av våra volontärer, men har alltid ett gäng sommar- och extraanställda såväl  i kök, servering, butik och i växthus. Välkommen att höra av dig om du vill vara en del av vårt gäng under sommarsäsongen!

Här kommer en kort presentation av oss som jobbar året runt på Hornudden och här finns bilder på några av de som hjälper oss när det behövs extra och/eller jobbar för fullt när det är sommar.

Det mail som Oskar skickade i början av 2016 hade rubriken ”Nytt år, nya möjligheter” och vi nappade direkt eftersom han har både erfarenhet och kunskap som vi behövde stärka upp. Oskar kan du möta nästan överallt på Hornudden.
Oskar N
Åsa jobbar numera i köket. Hon har stenkoll på hur allt ska bakas och planeras för att det ska hinnas i tid.

Johan är inte anställd men han kommer in i kök och matsal när vi behöver förstärkning vid bokningar och events. Han fungerar som vår coach när det gäller både mat och dryck. Ibland håller ha kurser här på Hornudden.  Under sin förra pappaledighet startade han ett bloggprojekt  där han visar att det är möjligt att äta ekologiskt inom Riksnormen 2013 ((57 :-/dag och person). Läs den! Numera har han full fokus på sitt nystartade musteri och en mängd andra dryckesrelaterade projekt. Det är han som driver Hornuddens musteri. 


Tord gick i pension hösten 2014 efter att ha jobbat här i mer än 7 år. Gissa om det kändes konstigt för oss – både honom och (kanske mest) oss. Dessbättre så jobbade han här hela sommaren 2015 och vi har bokat upp honom för denna sommar också. Han är en pärla i tomatväxthuset, bland annat, så vi är så glada att han vill fortsätta att cykla till oss några dagar i veckan. Han hör till gänget!
Tord
Det är vi, Mats och Karin, är som ägare och ytterst ansvariga för verksamheten. Våra arbetsuppgifter brukar beskrivas som vaktmästare respektive alltiallo, men nu när vi förstärkt teamet så är vi mitt i en organisationsförändring så vi får se vad som blir kvar till oss. Mats vaktmästarsysslor blir säkert kvar och Karins kontorsjobb lär också bestå – sen får vi se hur det utvecklar sig och hur som så  har vi ibland svårt att prioritera mellan arbetsuppgifterna – men vi jobbar på det …//Karin & Mats

kom-04650