EKOCAFÈ

Vårt ekocafé, som utnämndes till Årets Hållbara Café 2016 av White Guide Café , är öppet onsdag-söndag kl. 12-16. Annandagpåsk har vi extra öppet för Afternoon Tea.

Välkommen till oss även för företagsmöten, födelsedagskalas och vill du vara någon annanstans så är catering ett bra alternativ oavsett om du vill ha smörgåsar till kursen eller rosenkvittenmarängpaj till avslutningen. Hör av dig – vi gör så gott vi kan och ibland räcker det gott;)

Vi bakar allt själva och det mesta av det gröna kommer från vår odling och våra lokala kollegors produktion. Vårt  sortiment förändras efter årstider och efterfrågan.Vi bakar även en  hel del bakverk utan att tillsätta gluten – café menyn ser du här.

– Hos oss är kaffet är alltid nymalet och nybryggt (du får kaffet i en presskanna) och du har flera  olika sorters eko-te att välja på. Vi har även ekologisk läsk och vår egen äppelmust – många olika sorter!

sallader-05044 Oskar o peter in aktion 30062012-smultrontårta

Du hittar vårt café i trädgården. Här finner du bullar, kakor och även lunchrätter såsom soppa, paj och dagens salladstallrik. Vi röker lax som är KRAV- eller MSC-certifierad och köttet är vilt eller KRAV-certifierat.

Sortimentet följer säsongen så i juli så är det troligt att du finner smultron i kakan men i augusti så är det saskatoon eller rosenkvitten som gäller. Under september och oktober har vi äppelfokus! Det som är bäst för tillfället helt enkelt! Öppettider hittar du här.
SAMSUNG CAMERA PICTURES