EKOCAFÈ

Vårt ekocafé, som även 2017 utnämndes till Årets Hållbara Café  av White Guide Café , är nu stängt för säsongen och öppnar igen den 1:a maj. Fram tills dess har vi Ekokrogen öppen vissa helger såsom 18:e mars och under påskhelgen.

Vi bakar allt själva och det mesta av det gröna kommer från vår KRAV-odling och våra lokala kollegors produktion. Vårt  sortiment förändras efter årstider och efterfrågan.

  
Vi röker lax som är KRAV-certifierad och köttet är vilt eller KRAV-certifierat. Cafémenyn följer säsongen och det vi kan skörda i trädgård och på åker. Vi är KRAV-certifierade på högsta nivån med tre av tre stjärnor vilket innebär att minst 90% av råvarorna är ekologiska. Öppettider hittar du här.

Vi bakar även en  hel del bakverk utan att tillsätta gluten – exempel på café menyn ser du här. Du hittar vårt café i trädgården.Hos oss är kaffet är alltid nymalet och nybryggt (du får kaffet i en presskanna) och du har flera  olika sorters eko-te att välja på. Vi har även ekologisk läsk och vår egen äppelmust – många olika sorter!

Välkommen till oss även för företagsmöten, födelsedagskalas och vill du vara någon annanstans så är catering ett bra alternativ oavsett om du vill ha smörgåsar till kursen eller rosenkvittenmarängpaj till avslutningen. Hör av dig – vi gör så gott vi kan och ibland räcker det gott;)

  
Att sortimentet följer säsongen innebär att i juli så är det troligt att du finner smultron i kakan men i augusti så är det saskatoon eller rosenkvitten som gäller. Under september och oktober har vi äppelfokus! Det som är bäst för tillfället helt enkelt!