EKOCAFÈ

Vårt ekocafé, som utnämndes till Årets Hållbara Café  av White Guide Café , både 2016 och 2017  och var nominerade även 2018. Vi har öppet helger och helgdagar fram till den 13:e juni. OBS Öppet även den 6:e juni!!

Vi bakar allt själva och cafémenyn följer säsongen utifrån vad vi har att skörda i trädgård och på åker. Vi röker lax som är KRAV-certifierad, MSC  eller ASC och köper in köttet som är vilt eller KRAV-certifierat.  Öppettider hittar du här  och lunchmenyn för sista helgen i maj finns här.

Vi bakar även en  hel del bakverk utan att tillsätta gluten – exempel på café menyn ser du här. Du hittar vårt café i trädgården.Hos oss är kaffet är alltid nymalet och nybryggt (du får kaffet i en presskanna) och du har flera  olika sorters eko-te att välja på. Vi har även ekologisk läsk och vår egen äppelmust – många olika sorter!

Välkommen till oss även för företagsmöten, födelsedagskalas och vill du vara någon annanstans så är catering ett bra alternativ oavsett om du vill ha smörgåsar till kursen eller rosenkvittenmarängpaj till avslutningen. Hör av dig – vi gör så gott vi kan och ibland räcker det gott;)

  
Att sortimentet följer säsongen innebär att i juli så är det troligt att du finner smultron i kakan men i augusti så är det saskatoon eller rosenkvitten som gäller. Under september och oktober har vi äppelfokus! Det som är bäst för tillfället helt enkelt!