#Blogg100/86 Rabarberpersonlighet 2014

Det är extra hedrande för oss – som fd Rheummedlemmar – att bli nominerade och utvalda till Årets Rabarberpersonlighet 2014. Vi var med från början när det gäller rabarber i Sörmland. Vi tillhör de som tillsammans köpte in olika sorters rabarber i slutet av 1990-talet, hade gemensamma planer för vår produktion och som även startade producentföreningen Rheum. Ni skall veta att ”resan” med Rheumgänget var en väldigt betydelsefull tid för oss – både sett till nöje och nytta. En tid som satte spår på många sätt.

Vår starka vilja att växa på Hornudden är avgörande för att vår verksamhet har ändrat sig väldigt mycket under de senaste fem åren. Energi från våra engagerade medarbetare, oavsett om de är anställda, praktikanter eller volontärer, bidrar stort till utvecklingen av företaget på flera sätt. Central är även den inspiration som vi får från kollegor i vårt län och i närliggande län.

SONY DSC  SONY DSC  SONY DSC
Så tack till våra medarbetare som gör ett rackarns bra jobb, tack familj och vänner som håller fast vid oss trots att vi inte alltid är tillgängliga och TACK Rheum för denna utmärkelse. Vi känner oss oerhört hedrade!
SONY DSC  SONY DSC  SONY DSC
Motiveringen löd:
Hornuddens trädgård har verkligen ett ekologiskt och hållbarhetstänk i stort och i smått. Genom en avundsvärd energi och målmedvetenhet har ni skapat en fantastisk plats vid Mälaren. En plats där man kan inspireras och lära sig mer om en hållbar livsstil. En viktig insats för vår gemensamma framtid.

Mottog priset gjorde Johans fru Maria och dottern Ebba. Vi andra hade fullt upp med att vattna växter, servera gäster i restaurang & café och sälja blommor och annat i butiken. 

 

Comments are closed.