#Blogg100/79 Så blev det plötsligt vår

En väldigt intensiv dag är en bra beskrivning på den 19:e maj. Packning till Bondens egen Marknad i Uppsala och till butiker i Enköping och Eskilstuna samtidigt som förberedelser för att öppna upp butik och café här på Hornudden. Samt en konferens med 20 personer och skörd till Bondens egen Marknad i Mariefred på lördag. Men även vattning eftersom vi hade mer än 25 grader här och i köket var det närmare 30 … Planen var att så örter också men det flyttade vi fram tills i morgon, lördag.

Som grädde på moset så var vi inbjudna till bildandet av Culinary Crafts stiftelse med mingel, trerätters middag, intressanta tal och underhållning. En kväll vi sent kommer att glömma. Vi har visat vårt intresse för att ta emot lärlingar från utbildningen och det ska bli spännande att diskutera mera med projektledaren  Susanne.

Mycket händer som vanligt under maj, men jag tror att blomningen slår alla rekord. Från att det inte fanns tillstymmelse till blom igår så är många träd och buskar nu fulla med blommor. Körsbärsträdet är bara ett exempel  – saskatoonen ett annat.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *