#Blogg100/68 En söndag i maj

Idag var en ” cool” dag – på flera sätt. Vinden var kall så trots solen så var det inte riktigt utesittarväder och då är det extra skoj att vi har våra fikaväxthus. Vi fick besök av biodlare från Vingåker, Stallarholmens församling, Printz bageri, ett gäng som firade en 75-åring, många som ”svängde in på skylten”, Sigtunabor som kom på motorcykel, flera stammisar och dessutom Fredrik från Restaurang Volt – Årets Hållbara Restaurang 2017.

Att träffa Fredrik för första gången, efter att bara haft telefonkontakt och pratat lönsamt och långsiktigt samarbete, var extra skoj. Det kändes ”great” att få visa honom vad vi har här på Hornudden och nu har vi preliminärt bokat att de gör ett gästspel här den 22 juli. Gästspelet är inte officiellt än så prata och skriv inte så mycket om det – det är ju bara prellat.

Apropå samarbete så är ju Printz bageri en av våra säkraste kunder när det gäller ”skott & gott” så det var verkligen superskoj att se hela gänget här på fika, information och rundvandring. De lyckades dessutom få plats hela 15 personer i ett växthus så nu vet vi att det går – vi brukar säga att 13 är max. Tack för det Printz!
PS: Visste du att Marian som jobba på bageriet var volontär hos oss 2009 – världen är rätt liten ibland.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *