#Blogg100/50 Halvvägs – tjohoo

Halvvägs med 100 dagars bloggande – andra halvan går alltid snabbare enligt min erfarenhet, så är det oavsett om det är plantering, rensning eller skrivande. Träning ger viss erfarenhet har jag hört.

Idag har det varit mycket på gång. Full fart överallt och Mats har varit och träffat vår landsbygdsminister tillsammans med ett gäng landsbygdsföretagare och kommuntjänstemän. När jag frågade om vad som var det bestående intrycket så fick jag till svar ”Sven-Erik var lättsam och trevlig, hur han sköter sitt ämbete har jag inte koll på, men jag vill inte byta med honom”. Så kan man se det.

Här hemma har våra praktikanter, Eva och Clara, släpat in jordsäckar och börjat plantera chiliplantor i säckarna. Planen var gurka, men en plan går alltid att ändra och det gjorde vi, av olika skäl.

Vår andra vecka med öppet i café och butik (kolla in bilden på våra olika mustsorter) och dagens väder var precis som vi beställt, sol och varmare än på många dagar. Oskar passade på att röka gösrommen som han saltat och torkat. Kalle, Anna, Johan och Paul var i fruktträdgården och putsade medan Tord och Nils flisade. Jag träffade Eva som vill komma till oss och jobba – sådana möten ger kraft!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *