#Blogg100/49 Gästspel i juli – boka redan nu!

Det blir sommarmiddagar i år också men med ett lite annat upplägg för i år har vi flera kockar som gästspelar hos oss. När jag tänkte vidare på det så blev det tydligt att det är relationskockar som kommer och gästspelar. Kockar som vi och Hornudden har en relation till – på olika sätt. Kockar som vi gillar och lär/lärt oss av. Kockar som kan ekolokalmat och som sedan en längre tid har en relation till både oss och det vi producerar.

Först ut är Gustav Kyhlberg, med företaget Matkonsult AB. Gustav gästspelade här 2010 och då var temat grillat, men han har varit här både tidigare och senare av olika skäl.  Datumen är 6, 7 och 8:e juli.

Nästa relationskock är Natasa Hodzic Jonsson som vi lärt känna när hon jobbat på Rosersbergs slott och Krusenbergs Herrgård (där vi mötte henne första gången). Datum: 13, 14 och 15 juli.

Bord bokar du här på hemsidan eller på Bookatable.com, alternativ ringer om ni är fler än åtta eller det inte funkar att boka online. Ett tips: Boka! Detta kommer att bli en exceptionell upplevelse !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *