#Blogg100/22 Företagsutveckling -vägprojektet

Jag har ofta svårt att acceptera att vissa saker tar (lång) tid. Visst har vi vårt mantra att ”kvalitet tar tid”, men det är inte detsamma som att allt som tar tid innehar en högre kvalitet än det som händer snabbt. Ur mitt perspektiv är det enkelt: man tar ett beslut och sen agerar man utifrån det. Denna inställning innebär till exempel att mitt politiska engagemang för ca 30 år sedan inte blev  så långt …

Verkligheten ser ju inte riktigt ut så har jag fått erfara. Det mesta tar mycket längre tid än vad jag räknat med.


Vår företagsutveckling 2017 är ett exempel. Planen var ju att vi skulle bygga en lokal till Johans musteri och för att underlätta transporter av äpplen, glas mm så var en ny rak väg det första som vi behövde fixa innan själva byggnationen planerades. Att bygga en ny väg kräver mer av diplomati, diskussioner, information och planering än vad man (jag) kan tro så projektet har dragit ut på tiden och vi börjar inse att vi inte kommer att hinna allt vi hade planerat i år.

I dag var vår vägprojektledare Stig här och stakade ut den nya vägen. Att skriva att det är stort är ett understatement!! Det är OTROLIGT stort att vi närmar oss en ny väg. När vi framåt kvällskvisten traskade den utstakade vägen så kändes det fortfarande otroligt – en ny väg fram till oss från Morrarövägen!! Det som känns extra bra är att vi har konsulten Stig som kan detta med att bygga vägar på sina fem fingrar så trots att detta nu kommer att ske under odlingssäsong räknar vi med att det kommer att flyta på bra.

One Comment on “#Blogg100/22 Företagsutveckling -vägprojektet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *