#Blogg100/10 Mars

”Mars är en vintermånad!!” läste jag idag. Det är möjligt, men om jag får välja så ändrar vi det till att det är vår första vårmånad. Snön vi fick i veckan hade vi lätt kunnat vara utan. Mer vår åt folket!!

Vår för oss innebär att det är Korv och Brödfestival i Stallarholmen och att vi har vår första vårbrunch nu på söndag. Dessutom innebär det att vi inom några dagar ska ställa ut tomatplantorna i sina bäddar, vi sätter ut olika små rovdjur för att minska skadedjurstrycket och vi sår, sår, skolar och planterar. Det är mycket olika som ska sås och lite nytt vill vi alltid testa.

Svårast är att hinna med möten, planering och kommunikation mitt i allt operativt. Det är tur att vi redan har några volontärer på plats och extra kul att det är flera”returners” i gänget. De vet vad som gäller och kan läsa av när Mats och jag är extra stressade. Det känns faktiskt lyxigt att de första volontärerna har koll på verksamheten. Inte på uppgifterna eftersom de är annorlunda i mars jämfört med oktober men på platsen, gänget och fikarutinerna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *