Årets värdskap 2016

När det oväntade händer! Då är det extra skoj:)

Idag deltog vi på STUA:s Omvärldsseminarium för besöksnäringen i Sörmland och vi fick ta del av ett gäng siffror gällande såväl världen som Sörmland. ”Utan spaning – ingen aning” är ett myntat begrepp och vi försöker att ta del av information som på olika sätt påverkar oss och vår verksamhet.

I slutet av mötet var det dags att dela ut Årets Värdskap 2016. Vi satt viskande och gissade vilket företag som vi trodde skulle få det (vi hade olika kandidater) när Ola L Nilsson började läsa motiveringen. När han kom till ”… har en tydlig vision i sitt arbete med hållbarhet och har breddat verksamheten från ekologisk trädgård till restaurang, café och gårdsbutik …” hajade vi till och tittade på varandra för det fanns inte på kartan att vi skulle få det. En väldigt trevlig överraskning så vi är oerhört hedrade och glada över vinsten! Att bli bekräftad av den egna näringen stärker oss extra att jobba på i den riktning vi redan har!

Motiveringen:
”Genom ett nyfiket sätt att ta sig an nya lärdomar har Karin och Mats Sjöstedt deltagit i många utvecklande insatser och bidragit med sin kunskap och engagerande attityd.

De har en tydlig vision i sitt arbete med hållbarhet och har breddat verksamheten från ekologisk trädgård till restaurang, café och gårdsbutik, allt i en vacker miljö och med besökaren och kunden i centrum. Att samarbeta och stärka sig själva och andra är en självklarhet för Hornuddens Trädgård.

Med vilja, drivkraft och lärande har Hornuddens Trädgård skapat en ekologisk mötesplats för en bred målgrupp från när och fjärran – gammal som ung, hungrig som shoppingsugen.

Hornuddens Trädgård ÄR Värdskap!”

Rocco Gustafsson tog bilden:)

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *