Amy Rice

Idag startade en ny fas för oss på Hornudden. Amy har ju funnits här på Hornudden med olika arbetsuppgifter under flera år. Från att vara volontär under några veckor (2012) till att vara ansvarig för caféet och det senaste året även köksmästare med helhetsansvar. En beundransvärd utveckling av såväl kunskap som person och företag. Vi är så tacksamma och glada över dessa tre år vi fått jobba tillsammans med Amy.

SONY DSC  SONY DSC  SONY DSC

No plans” sa hon med ett leende på läpparna. Det var dags att gå vidare och hon var tydlig med att frihetskänslan var härlig. ”Vi får se” sa hon också, men hon lät väldigt övertygande om att vi kommer att ses igen när vi stod på Arlanda med tårar i ögonen. Hon sa dock inte när – det var ju det där med friheten!!

Om du vill fortsätta följa Amy och se vad hon hittar på så hittar du henne på Instagram där hon har fokus på ”organic baking & food”.

SAMSUNG CAMERA PICTURES  SONY DSC  SAMSUNG CAMERA PICTURES

Nu är det alltså ny sammansättning på vår bemanning i köket. Från i våras så har Josefine och Nathalie jobbat hos oss och nu under hösten fortsätter Josefine medans Nathalie jobbar när vi behöver hjälp och hon kan med hänsyn till hennes studier. Som rutinen är så kommer Åsa också till köket nu när odlingen minskas och vi förädlar grönsaker och frukt.

Vi kommer säkert att komma på oss med att prata engelska emellanåt och att tänka att ”jag ska fråga Amy” för hon har haft koll och stått för planeringen under lång tid.

Comments are closed.