Satyas installation

Det är ett annorlunda år på fler sätt och ett är att först nu hade vi vår andra ”departureday”  … Vilket innebär att flertalet volontärer stannar längre än vanligt i år. Det är både bra och kul för det tar ett tag att lära sig rutiner, regler, var allt finns och hur Mats och jag funkar;). Social kompetens är en viktig egenskap och den får man träna (läs utveckla) när man jobbar  med oss;).

Satya har varit en av våra ”entertainers” (läs clowner). Ärligt talat kanske inte Mats och jag haft samma humor  varje gång, men han har definitivt bidragit till den goda och glada stämningen i gruppen. Gruppen har sammansvetsats delvis pga alla tokiga och annorlunda upptåg. Till exempel har de badat varje dag under en längre tid och ett annat att de gått från Hornudden till Gislestenen två gånger.

Hans ”good bye picture” säger en del, eller hur? Det är mer en installation än något annat. Det är Satyas sammanfattning av hans vistelse här på Hornudden: olivolja i matlagningen, etiketterande, ta hand om äppelträd, köra skottkärra och platsen han valde var odlingstunneln.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *