Relationskockar som gästspelar

Nu är det trendigt att prata relationsmat i Sverige och det är ett begrepp/ord som jag verkligen gillar. Då känns det fint att bygga vidare på det uttrycket och lägga relationen på individen i stället.

I år har vi flera kockar som gästspelar hos oss och när jag tänkte vidare på det så blev det klart att det är relationskockar som kommer och gästspelar. Kockar som vi och Hornudden har en relation till – på olika sätt. Kockar som vi gillar och lär/lärt oss av.
Först ut är Gustav Kyhlberg, med företaget Matkonsult AB. Gustav gästspelade här 2010 och då var temat grillat, men han har varit här både tidigare och senare av olika skäl. Det känns oerhört skoj att få se honom i köket igen, men denna gång kommer han mest att husera i utomhusköket eftersom det är sommarmiddag som gäller. Datumen är 7 och 8:e juli.

Nästa relationskock är Natasa Hodzic Jonsson som vi lärt känna när hon jobbat på Rosersbergs slott och Krusenbergs Herrgård (där vi mötte henne första gången). Alltid skoj att samarbeta med henne och Natasa har flera gånger varit en viktig hjälp för oss när det gällt rekryteringen av sommarkockar, men detta blir dock första gången som hon kommer hit för att laga mat. Datum: 13, 14 och 15 juli.

Bord bokar du här på hemsidan eller på Bookatable.com, alternativ ringer om ni är fler än åtta eller det inte funkar att boka online.